Diari La Veu del País Valencià
CaixaBank completa la integració tecnològica de Banc de València
EFE / València

CaixaBank ha completat en cinc mesos la integració tecnològica i operativa de Banc de València, la qual cosa permet als seus clients operar en qualsevol dels seus 6.000 oficines i 10.000 caixers automàtics.

Segons han informat fonts de l’entitat, el procés d’integració tecnològica i operativa de Banc de València ha conclòs deu dies després de la inscripció de l’escriptura de fusió en el Registre Mercantil.

Durant la integració, l’entitat presidida per Isidro Fainé, ha garantit en tot moment el servei als clients, que ara gaudiran d’un catàleg més ampli de productes i serveis.

Encara que per als clients de Banc de València els comptes corrents i les llibretes d’estalvi canviaran de numeració, aquest canvi no afectarà als rebuts domiciliats, ni a les transferències, ni als abonaments rebuts.

Per tant, no serà necessari que els clients realitzen cap gestió addicional i tots els crèdits i hipoteques contractats mantindran igualment les condicions pactades.

Aquest procés ha suposat la modificació de 2,9 milions de contractes sense que els clients s’hagen vist afectats en cap moment. Així mateix, s’han adaptat 293 caixers automàtics i s’han donat d’alta 8.514 comerços.

CaixaBank és l’entitat financera amb major nombre d’usuaris de banca en línia a l’Estat espanyol, amb 8,8 milions de clients de Línia Oberta; més de 3 milions de persones utilitzen la seua banca mòbil i l’entitat compta amb més de 5 milions de descàrregues de les seues aplicacions financeres.

Els 25.000 accionistes de Banc de València que s’han incorporat a l’accionariat de CaixaBank rebran en els pròxims dies la seua primera remuneració com a accionistes d’aquesta entitat, 5 cèntims per acció que correspon al segon trimestre de 2013 i va ser aprovada dijous passat pel Consell d’administració de la companyia.

Després de la fusió amb Banc de València, CaixaBank aconsegueix quotes de mercat de l’11,7% al País Valencià i de l11% a la Regió de Múrcia.

Comparteix

Icona de pantalla completa