Diari La Veu del País Valencià
Els Reis Mags visiten els escolars de Sueca
Els escolars de Sueca i El Perelló han rebut una visita molt especial. Ses majestats, els Reis Mags, han volgut avançar el seu viatge per a poder arribar a temps d’arreplegar les centenars de cartes que els han entregat els alumnes dels col•legis Fàtima, Escoles Jardí, Lluís Vives, Cervantes, Mª Auxiliadora, CEIP El Perelló, dels centres d’educació infantil, Chiqui Tin i La Miraculosa, i del Centre d’Educació Especial Miquel Burguera.

Un a un, els xiquets i xiquetes han entregat la seua carta i han rebut a canvi, de ses majestats, un muntó de caramels. Les cares d’emoció i alegria han contagiat els seus professors, en un ambient de festa acompanyat per la música i els càntics de nadales. “Tradicions com esta s’han de conservar perquè la il•lusió que transmeten els xiquets i xiquetes és molt bonica. Des de l’Ajuntament col•laborem facilitant el desplaçament dels Reis perquè puguen arribar a cada col•legi i arreplegar totes les cartes”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Raquel Tamarit.

Després d’arreplegar totes les peticions dels xiquets i xiquetes, Melcior, Gaspar i Baltasar es retiraran per a poder llegir totes les cartes i tornar carregats de regals el pròxim dia 5, durant la cavalcada que recorrerà els principals carrers de Sueca.

Comparteix

Icona de pantalla completa