Diari La Veu del País Valencià
Ràdio 9 ha estat sis hores sense emetre aquesta matinada per falta de tècnics

RedactaVeu / Agències / València

Sindicats en Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) han denunciat aquest diumenge en les xarxes socials que Ràdio 9 ha estat sis hores sense emetre aquesta matinada “per falta de tècnics” després de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) en la societat pública.

Intersindical Valenciana ha explicat en Twitter que durant sis hores Ràdio 9 “ha desaparegut del dial” perquè s’ha bloquejat l’ordinador que regula l’emissió i “no haver-hi cap tècnic per a resoldre-ho”.

“Ràdio 9 ha emmudit aquesta matinada per falta de tècnics”, ha subratllat Intersindical, que considera que es tracta d’un dels “efectes de l’ERO”. Així, ha assenyalat que la “irracionalitat” de l’Expedient de Regulació d’Ocupació en RTVV fa que “qualsevol imprevist -malaltia, avaria tècnica- es traduïsca en silenci” en la ràdio.

Així mateix, CCOO ha indicat que Ràdio 9 ha estat en silenci durant sis hores aquesta matinada “per un problema en el PC”, i ha lamentat que “la falta de personal tècnic per l’ERO ha impedit resoldre-ho ràpidament”.

Comparteix

Icona de pantalla completa