Diari La Veu del País Valencià
Un jutge obri causa contra el detingut de la Vall d’Uixó per amenaces i maltractament d’animals

EFE / La Vall d’Uixó

El jutge d’instrucció número 2 de Nules ha obert una causa per un delicte d’amenaces i una falta de maltractament animal contra el veí de la Vall d’Uixó, que a través de blogs i vídeos en Internet exhibia armes de guerra, explicava com fabricar còctels molotov, mostrava la mort d’un gos, i abocava amenaces contra la població.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV), l’home, A.B. de 38 anys d’edat i nacionalitat espanyola, ha quedat en llibertat i a disposició del jutjat cada vegada que aquest el requerisca.

L’actuació es va iniciar arrel de la informació que va obtenir la Guàrdia Civil en relació a una persona que feia ostentació de la possessió d’armes de guerra en una pàgina de vídeos en Internet.

Els agents van iniciar una recerca més exhaustiva en la qual van comprovar que el sospitós havia pujat una sèrie de vídeos en una pàgina d’Internet on feia apologia de l’ús d’armes per a amenaçar la societat, arribant fins i tot a mostrar en un d’aquests com es fabrica un còctel molotov.

Així mateix, proposava fer volar les coves de La Vall d’Uixó i en altres vídeos amenaçava la corporació local d’aquest municipi.

D’altra banda, el detingut escrivia dos blogs en els quals, entre altres coses, mostrava com deixar morir un gos, realitzava tot tipus d’amenaces, feia apologia de la violència i confessava sentir-se admirador de les idees i personalitat d’un terrorista islàmic.

Comparteix

Icona de pantalla completa