Diari La Veu del País Valencià
Sentencia judicial favorable a l’Ajuntament de Tavernes
L’alcalde Jordi Juan ha confirmat que l’Ajuntament de Tavernes ha obtingut en primera instància una sentència favorable en el pleit interposat per la constructora “Urbanizaciones San Sebastián SL” (URBAS SL) en contra de les quotes urbanitzadores que li havien estat lliuradas com a part integrant de la Urbanització “Playa de los Naranjos”, en la Goleta de Tavernes.

Jordi Juan ha explicat que la sentència no és firme i URBAS SL pot encara recórrer davant el TSJ, amb la qual cosa es paralitzarien fins conéixer la sentència de l’alt tribunal totes les obres previstes en el projecte urbanitzador aprovat per l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Tavernes va acceptar el paper d’Agent Urbanitzador quan la Comunitat de Propietaris hi va renunciar en no poder dur endavant el projecte urbanitzador existent. L’Ajuntament va assumir la condició i, a principi de legislatura, va comunicar per carta als propietaris la quota urbanística de cadascun per executar el projecte urbanitzador. En la relació estava inclosa l’empresa URBAS SL com a constructora de diversos blocs de pisos familiars en la zona.

L’empresa va al·legar primer i es va oposar al projecte i al pagament de la quota imposada, argumentant que el Programa d’Actuació Urbanística havia caducat, una justificació que l’Ajuntament no va acceptar tot indicant que el projecte aprovat i que es pensava dur a la pràctica no tenia res a vore amb el projecte antic al qual es referia URBAS.

L’Ajuntament argumentava que l’empresa es referia a un projecte anterior que havia de desenrotllar la Comunitat de Propietaris com Agent Urbanitzador, però eixe projecte havia quedat sense efecte i se n’havia fet un altre que es el que es pensava dur endavant. La justícia ha donat la raó a l’Ajuntament en primera instància.

Compromís per Tavernes

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa