Diari La Veu del País Valencià
Alzira reclama al Consell mesures contra la mosca negra i el mosquit tigre

EFE / Alzira.

L’Ajuntament d’Alzira ha demanat la convocatòria d’una reunió urgent amb els responsables de les conselleries de Sanitat, Agricultura i Medi Ambient per a adoptar mesures contra la mosca negra i el mosquit tigre davant les molèsties que estan ocasionant a la població.

En un comunicat, el Consistori d’Alzira ha informat que ha convocat la resta d’alcaldes i regidors dels municipis afectats per aquests insectes per a acordar una actuació conjunta.

El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Urbanisme, Enrique Montalvà, ha convocat en una reunió tots els alcaldes o representants de les àrees de Sanitat, Agricultura o Medi Ambient dels municipis de la comarca afectats per la proliferació d’aquests insectes en les zones humides de la Ribera Alta.

En aquesta trobada està previst triar una comissió que representarà tots els municipis en les futures reunions amb les Conselleries, amb les quals s’espera consensuar un pla d’actuacions amb la finalitat de detenir la proliferació dels insectes i la reducció de les colònies existents.

Mosca negra

Comparteix

Icona de pantalla completa