Diari La Veu del País Valencià
Eu- Xàtiva organitza un debat ciutadà
La pràctica de l’esport de forma organitzada o a títol individual és un dels exponents de la qualitat de vida d’una ciutat i dels seus habitants. En Xàtiva hi ha una gran nombre de persones que fan esport, de forma continuada i que per tant precisen d’una gestió dels recursos eficient basada en una inversió suficient i racional.

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva entén que a l’hora d’explicar el seu projecte de ciutat és important fer arribar les seues propostes en aquest sentit i arreplegar el sentir de la ciutadania i les seues expectatives.

La idoneïtat o no de les instal·lacions existents, la transparència en la política de subvencions que hauria de basar-se en un procediment absolutament democràtic o la gestió dels recursos de la ciutat per a donar satisfacció a totes les persones que volen practicar algun tipus d’activitat esportiva, siga el que siga la seua edat, sexe o condició són factors que contribueixen a fer una ciutat sana , atractiva i sobretot democràtica.

Per a parlar de tot açò, per a arreplegar opinions de tota persona interessada en el disseny de la ciutat pel que fa als esports i també per a exposar i contrastar les propostes del propi col·lectiu, Esquerra Unida de Xàtiva organitza un debat ciutadà que tindrà lloc el dijous, dia 25 en la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Amb invitació expressa per a representants del món esportiu, membres de federacions, etc, però també per a persones que a títol individual tinguen interès a fer sentir les seues aportacions en aquesta matèria.

Perquè entenem que solament des de la participació veïnal basada en el respecte a les opinions i suggeriments d’els qui practiquen esport en la ciutat s’obtindrà la garantia que les propostes seran realment necessàries i també absolutament possibles.

EUPV Xàtiva

Comparteix

Icona de pantalla completa