Diari La Veu del País Valencià
Burjassot – Conveni col·lectiu de CEMEF SLU
El Consell d’Administració de CEMEF, encapçalat per Emili Altur com a Regidor, ha aprovat per unanimitat, el segon conveni col·lectiu de l’entitat pública CEMEF SLU.

Amb la ratificació per part del Consell d’Administració de l’acord de la Mesa de Negociació, finalitza un procés de 2 anys de negociació entre la empresa i els sindicats.

La difícil situació econòmica, i la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, que imposa mesures coercitives sobre el finançament, resultat patrimonial i activitats de les empreses públiques, va augmentar la pressió de les negociacions empresa – sindicats, la qual cosa va dificultar molt més el procés.

En paraules d’Emili Altur, regidor de CEMEF, “hem de felicitar-nos per aquest conveni, que si per una part assegura la part fonamental dels drets dels treballadors del I Conveni Col·lectiu, per altra introdueix millores sobre la interpretació en els textos i els articles, i la revisió salarial es farà d’acord com ho establisca la LPGE, igual que la resta dels treballadors/es del sector públic de l’Ajuntament de Burjassot.”

Compromís per Burjassot

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa