Diari La Veu del País Valencià
Betxí / Un ‘ChiquiParc’ dins del Mercat
BETXÍ HABILITA EL PRIMER ‘CHIQUIPARC’ DE LA PROVÍNCIA DINS DEL MERCAT MUNICIPAL PER A AFAVORIR L’ACTIVITAT COMERCIAL EN EL MUNICIPI.

Els usuaris podran deixar els seus xiquets i xiquetes amb una monitora en un espai habilitat per a jocs i oci en el Mercat mentre realitzen les seues compres amb tranquil·litat.

Remolar: “Hem de recolzar al xicotet comerç, generador d’ocupació, i per això fomentem una estratègia que ja apliquen amb èxit algunes grans superfícies”.

L’Ajuntament de Betxí ha impulsat una pionera iniciativa per promocionar i incentivar l’activitat comercial del mercat local: crear un xiquiparc permanent dins del recinte del mercat perquè els usuaris puguen deixar els seus fills i filles a cura d’un monitor per poder realitzar les compres amb més comoditat. D’esta manera, l’Ajuntament de Betxí emula una reeixida estratègia que ja apliquen algunes grans superfícies comercials amb l’objectiu de fomentar així l’activitat econòmica en el municipi i col·laborar amb el xicotet comerç, “motor principal del nostre teixit econòmic i de la creació d’ocupació, que des de l’equip de govern de Betxí recolzem de forma decidida”. Per a això, el consistori ha habilitat i reformat una de les dependències del Mercat i incorporat material lúdic i jocs de tot tipus. A més, per tindre cura i garantir l’atenció dels més xicotets, els dissabtes al matí es posarà a disposició dels usuaris del Mercat a una de les monitores del Casal Jove. “Els usuaris del mercat podran realitzar les compres mentres els seus xiquets i xiquetes es divertixen amb jocs coordinats per una monitora”, explica l’alcalde.

A més, dins d’uns pocs dies, el xiquiparc del mercat, la sala infantil del Mercat municipal, disposarà de televisió i DVD per a projectar pel·lícules infantils d’esbarjo i educatives.

APOSTA PEL COMERÇ LOCAL I PEL MERCAT

Cal recordar que el consistori de Betxí ha impulsat nombroses iniciatives per a fomentar l’activitat de comerç municipal. Una prova d’això és el el Primer Concurs Local de Postals Nadalenques per a xiquets i xiquetes d’entre 3 a 12 anys. “Amb este concurs, que es repetirà este nadal, aprofitem la creativitat i originalitat dels més xicotets del municipi per a promocionar el nostre mercat i, a més, com les postals s’entreguen en el mercat fins a dos dies abans de Reis, també incentivem l’assistència i el consum en el mercat local”, explica la regidora de Joventut, Àngels Rius.

A més, l’equip de Govern del nacionalista Alfred Remolar també ha sigut pioner en la creació del Consell Econòmic Local, on els principals agents econòmics del municipi, comerciants, entitats i associacions participen per a dissenyar estratègies de millora de l’activitat econòmica local i l’ocupació.

Comparteix

Icona de pantalla completa