Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs – El PP és l’equip de govern democràticament més mediocre
El darrer plenari i la roda de premsa que van fer els Srs Romeu i Balada, han valgut per a constatar que el PP és l’equip de govern democràticament més mediocre en dècades. No sols no contesten a les preguntes que l’oposició, alguna oposició, fa, sinò que s’amaguen amb l’arrogància del que no sap què contestar per no reconèixer els errors.

Durant el torn de preguntes va haver una acusació clara des d’ESQUERRA REPUBLICANA de Vinaròs quan se li van mostrar dos fotografies del carrer Pilar al 2011 i al 2014, igualment inundat: Què havien fet en tres anys de govern per arreglar els desaigües? I no van contestar la pregunta sinó que van intentar el descrèdit. A la següent pregunta, amb la fotografia d’un desaigüe del carrer on havien crescut les plantes, què havien fet ells de manteniment d’embornals, van tornar a desacreditar i amagar-se en xifres.

Portem tres anys de mediocritat en l’equip de govern, amb excuses davant dels seus errors;està clar que la dreta no s’apanya bé amb les catàstrofes ni tan sols amb les que ella mateixa genera,però este equip de govern voreja el ridícul:

1.-Si és l’equip de govern que més ha gastat en desinsectació, per què ha hagut més mosquits que mai?.
2.-Si és l’equip de govern que més ha estalviat en la gestió de l’enllumenat públic, per què hi ha més faroles apagades que mai i més carrers a fosques que mai?
3.-Si és l’equip de govern que més gasta en lluita contra rosegadors, per què hi ha més rates que mai?
4.-Si és l’equip de govern que més ordenances ha fet, per què no en fa complir cap, i parlem de llicències d’apertura , com ordres de tancament, com ocupació de via publica , com parlem de soroll?
5.-Si és l’equip de govern amb regidor amb sou, assessor amb sou, per què no han fet netejar els embornals? No netejar embornals, i que haja pluja pot suposar despeses de vora els 60.000€.

Estem davant de l’equip de govern que diu que ha estalviat més que ningú. Estalviar és apagar faroles? estalviar és no gastar en manteniment i esperar que no ploga? Estalviar és no gastar? El Partit Popular necessita col.locar un assessor i juntament amb el Regidor només s’aclaren per a cobrar. Per què no prenen exemple de l’anterior regidor de serveis, Agustí Guimerà, intenten aprendre alguna coseta respecte embornals, i reconeguda la ignorància, per què no dimiteixen ja?

Comparteix

Icona de pantalla completa