Diari La Veu del País Valencià
Tavernes rebaixarà els valors cadastrals de la ciutat per al pròxim any 2014
Tavernes de la Valldigna és una de les ciutats incloses en la relació de municipis, que publica hui el BOE, on s’aplicarà la rebaixa dels coeficients d’aplicació dels valors cadastrals.

El govern municipal de Tavernes de la Valldigna va anunciar el mes de febrer passat que havia sol·licitat oficialment esta rebaixa dels valors cadastrals que afecten els béns immobles del municipi, alhora que afirmava que la ciutat complia tots els requisits establerts per a poder obtenir la reducció.

L’Ajuntament de Tavernes celebra esta bona notícia que permetrà abaixar impostos als veïns i ciutadans, en uns moments molt complicats econòmicament parlant per a moltes famílies de la localitat. Cal recordar que la revisió dels valors cadastrals realitzada l’any 2006 ens va dur a increments anuals fins a arribar a la situació actual. L’any 2014 els veïns pagaran menys impostos.

El regidor d’Economia i Hisenda, Víctor Borràs, ha indicat que “esta important notícia coneguda hui dimecres afecta l’impost de l’IBI, la plusvàlua, la renda i l’impost del patrimoni. Una bona notícia que recull el fruit d’haver treballant durant molt de temps, i és el resultat de les gestions amb la Gerència de Cadastre de València perquè reduïren els valors cadastrals de Tavernes, cosa que hui finalment hem aconseguit”.

Esta mesura de rebaixa dels valors cadastrals, del conegut valor de béns immobles, junt amb la pròxima proposta de reducció del tipus de gravamen que presentarà el govern municipal de Tavernes, tindrà com a resultat una reducció en el rebut de l’IBI (la contribució de l’any que ve 2014).

L’impost de plusvàlua també es veurà afectat a la baixa, la qual cosa afavorirà notablement els veïns, ja que cal tenir en compte que el càlcul d’eixe impost es fa sobre la base del valor cadastral.

A més, la renda i l’impost de patrimoni també es veuran reduïts amb esta baixada, que també afectarà positivament totes les persones que hagen de sol·licitar algun tipus de beca o ajuda.

Comparteix

Icona de pantalla completa