Elx - Reunió del Barri per Barri

29 setembre 2014 01:00h
Compromís convida als veïns del Toscar a participar en la reunió de demà del Barri per Barri
 
Compromís per Elx convida als veïns i veïnes del Toscar a participar en la reunió del Barri per Barri que la formació ha organitzat per a demà, dimarts 30 de setembre, i en la que busquen conèixer de primera mà les demandes i propostes dels habitants d’esta zona d’Elx.
 
La trobada, que és oberta a tota la ciutadania, tindrà lloc a les 20.30 hores a la cafeteria El Mirador, junt al jardí d’Andalusia. Cal recordar que el Barri per Barri és una iniciativa posada en marxa per Compromís per Elx per acostar-se a la realitat dels barris del municipi. La primera de les reunions va tenir lloc el passat mes de juliol a El Raval, on es van recollir reivindicacions dels seus veïns i veïnes.
 
La portaveu local, Mireia Mollà, ha afirmat que “animem als ciutadans i ciutadanes del Toscar a fer-nos arribar les seues demandes i propostes, ja que ningú millor que els veïns d’un barri saben les necessitats que tenen i precisament des de Compromís volem que les nostres propostes polítiques compten amb estes demandes reals de la ciutadania”.
 

 
 
Compromís per Alacant
 
 
photo
 
next