Diari La Veu del País Valencià
Desè aniversari del Paratge Natural de la Murta
Elena Bastidas s’oblida de Rafael Blasco, en el desè aniversari del Paratge Natural de la Murta

Compromís per Alzira considera “curiós” que l’Alcaldessa s’oblide dels detalls de l’aniversari després de la condemna penal del seu mentor.

Estem d’aniversari, el Paratge Natural Municipal de la Murta y La Casella fou formalment protegit per l’administració autonòmica l’any 2004 després d’un llarg treball administratiu i mediambiental de la corporació municipal.

Una vegada més, Elena Bastidas s’atorga tot el mèrit d’aquest reconeixement, oblidant que els governs anteriors foren els que iniciaren i impulsaren aquest projecte i que ella es va trobar acabat als pocs mesos d’accedir a l’Alcaldia. Una prova d’aquesta actitud és que no ha mencionat en cap moment ni ha donat cap reconeixement a la llavor dels tècnics i polítics com ara el regidor Antoni Murillo.

Però és que, si en aquell any 2004 fou el Conseller Rafael Blasco qui va visitar la nostra ciutat i el Saló Noble per a publicitar l’acord del Consell ara, la primera autoritat oblida l’actuació del mateix, al qui no s’atreveix a nomenar. I això que va ser una bona col·laboradora en les distintes etapes de Conseller i que va mantindre un govern de coalició amb els blasquistes fins a la seua desaparició en les últimes eleccions municipals de 2011.

Per últim, considerem que l’Alcaldessa deu deixar-se de tant protagonisme i el que deu fer és donar-li mé valor al nostre Paratge potenciant el seu coneixement de la ciutadania alzirenya. L’últim cas que hem conegut és que a un centre escolar de la nostra ciutat que va a visitar el Paratge de la Murta, se li ha demanat pagar la taxa de 55 € per a poder vore el jardí romàntic de la Murta, com si fora una parella que va a fer-se fotos per a l’àlbum de la boda.

Des de Compromís per Alzira considerem aquesta actuació intolerable i esperem que es corregisca a partir d’ara perquè sino, flac favor se li fa al coneixement del seu entorn als i les joves alzirenys.

Compromís per Alzira

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa