Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva – Cal convocar amb urgència el consell de la dona
El pspv de xàtiva exigeix que es convoque amb urgència el consell de la dona després de la dimissió de la presidenta

Angulo (PSPV): “la desorganització i el caos intern que està vivint el PP de Xàtiva no l’han de pagar la resta dels xativins”

El PSPV de Xàtiva ha exigit la convocatòria immediata del Consell de la Dona després de la dimissió de la seua anterior presidenta, Rosa María Esteban. La regidora socialista Xelo Angulo recorda que quan Esteban va abandonar el càrrec la vicepresidenta, Marián Soro, va assumir el lloc i va convocar per al dilluns següent una nova reunió per reprendre el treball.

No obstant eixa convocatòria no s’ha produït i ja han passat dues setmanes. Angulo alerta que “amb l’abandó d’Esteban van quedar moltes coses sobre la taula, i està prop el Dia contra la Violència de Gènere que se celebra el 25 de novembre, s’ha d’elaborar un pla de treball fins final de la legislatura, revisions i actualitzacions del Pla d’Igualtat que està caducat de 2011 etc”.

La regidora del PSPV ha manifestat que amb el canvi de presidència “el PP no pot deixar paralitzat el consell, sinó que l’organisme ha de continuar amb tota normalitat perquè involucra a molts col·lectius, associacions i partits de la ciutat”. Angulo adverteix així que “la desorganització i el caos intern que està vivint el PP no l’ha de pagar la resta dels xativins, que el PP ningunege este consell perquè no li dóna importància no vol dir que la ciutadania no crega en l’acció civil en un tema tan important com la igualtat de gènere”.

Comparteix

Icona de pantalla completa