Diari La Veu del País Valencià
La Cooperativa Agrícola rep una menció en l’homenatge a la Dona Treballadora d’Alginet
El Comité d’empresa de la UGT de la Cooperativa Agrícola rep una menció en l’homenatge a la Dona Treballadora d’Alginet

La Regidoria de la Dona d’Alginet amb el Sindicat Comarcal de la Ribera Alta, la Costera i la Canal de Navarrés de la Federació d’Indústria i Treballadors Agraris de la UGT, van celebrar dimecres al saló d’actes de la Casa de Cultura el tradicional acte de celebració del Dia de la Dona Treballadora on es va projectar en primícia el curt LLUITANT EN IGUALTAT. Un curtmetratge elaborat pel sindicat comarcal de FITAG UGT per a l’ocasió i on es plasmen les distintes realitats de les dones en els sectors d’activitat de la FITAG a les nostres comarques.

En l’acte van intervenir la regidora de Benestar Social, Amparo Méndez, que va agrair la presència dels assistents i la lluita pels drets de la dona. Per la seua part Robert Barbera, secretari general del SC FITAG UGT, va ser l’encarregat de fer els dos homenatges.

El primer va ser per a Maruja Martínez Marín, el segon va recaure en el comité d’empresa de la UGT de la Cooperativa Agrícola en agraïment a la seua tasca d’igualtat en la feina. L’acte finalitzà amb una xocolatada per a totes i tots els presents.

Ajuntament d’Alginet

Comparteix

Icona de pantalla completa