Diari La Veu del País Valencià
Escolars d’Almussafes protagonitzen una trobada esportiva
Escolars d’Almussafes protagonitzen una trobada esportiva en l’acabat de rehabilitar poliesportiu municipal

Es tracta de la primera activitat conjunta celebrada en la instal·lació després de la reforma

Entre les 10 i les 12 hores del matí del divendres dia 7, més d’un centenar d’alumnes de quint de primària dels centres públics Pontet i Almassaf s’han donat cita en la instal·lació poliesportiva, objecte d’una primera intervenció urbanística de renovació durant les passades setmanes, per a participar en la primera trobada esportiva escolar de l’any 2014.

Un total de set monitors dels dos col·legis i també del pavelló poliesportiu s’han encarregat de coordinar les sis estacions esportives, en les que els estudiants de quint de primària han invertit dos hores durant el matí de hui. Partits de futbol sala, trobades de tenis, carreres de relleus, partits de beisbol, exercicis de bot a la corda i orientació han sigut les activitats ludicorecreatives en les que els xiquets han pogut materialitzar la pràctica esportiva.

La primera reunió esportiva de l’any entre els dos centres públics d’infantil i primària ha servit, així mateix, perquè els més de 100 alumnes participants en l’activitat hagen pogut estrenar la nova pista polivalent i familiaritzar-se amb la resta dels espais esportius que brinda este complex al conjunt de la població almussafenya.

Per a divendres que ve dia 14, la Regidoria d’Esports ha organitzat una nova concentració esportiva, però esta vegada protagonitzada pels equips de la lliga local de futbol sala, els que participaran en un campionat amistós en la pista polivalent.

200.000 euros d’inversió per al projecte de reforma
El consistori d’Almussafes acaba de concloure els treballs d’execució de la primera fase del projecte de rehabilitació global de l’antic poliesportiu municipal, instal·lació inaugurada a principis de la dècada dels 80. Les obres per a l’adequació de la pista polivalent i de col·locació de noves grades es van iniciar a finals del passat mes de desembre i el seu pressupost d’execució s’ha xifrat en 59.000 euros.

Encara que els treballs realitzats han dotat d’una nova imatge part de les infraestructures de la instal·lació poliesportiva, el projecte de reforma és molt més ampli i es va a completar abans de finals d’any amb l’execució d’una segona fase, també amb càrrec a les arques municipals d’altres 140.000 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa