Diari La Veu del País Valencià
Alcoi critica el retard en la connexió amb l’estació de l’AVE de Villena
RedactaVeu / Alcoi

El regidor Jordi Martínez, en qualitat de diputat autonòmic, ha formulat una sèrie de preguntes en Les Corts en relació amb aquest tema, intentant obtindre informació sobre les gestions al respecte. En aquest sentit, el regidor i diputat alcoià pregunta, d’una banda, quina és la data prevista per a la nova línia; d’altra, en quin punt es troben les converses amb l’empresa que s’encarregarà de l’enllaç; a més, inquireix en quines serien les freqüències i característiques d’aquest servei.

Jordi Martínez destaca que “pel que hem pogut saber després de preguntar a l’empresa responsable, la Conselleria encara ni tan sols s’ha adreçat formalment per a començar a treballar en aquest servei. Aquest nou enllaç és important per a les comunicacions de les nostres comarques, tal i com van destacar els mateixos responsables municipals del Partit Popular quan van anunciar la línia a principis de juny amb pompa i boato, i per tant la falta de gestió per avançar en aquest sentit resulta molt perjudicial per al desenvolupament econòmic del nostre territori”.

Martínez subratlla que “tant que li agrada al Partit Popular acusar el Govern municipal d’improvisar, i quan per fi tenen una oportunitat relativament senzilla de demostrar que tenen intenció de treballar per la ciutat, resulta que s’obliden ràpidament d’allò que van tindre tanta pressa d’anunciar. Esperem que siga simplement un oblit i una precipitació a l’hora de fer anuncis, i no un greuge més del govern autonòmic cap a la nostra ciutat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa