Diari La Veu del País Valencià
Les Alqueries reforçarà la seguretat per a les festes patronals
La Junta de Seguretat celebrada avui ha acordat que tots dos cossos vetlaran al costat de la Policia Local pel normal desenvolupament dels actes festius.

L’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, ha presidit aquest matí en el saló de plens de l’ajuntament de la localitat la Junta de Seguretat amb la presència de la Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, la Policia Local i els portaveus dels diferents grups municipals, així com el secretari del consistori. Durant la reunió s’ha decidit augmentar la presència d’agents de la Guàrdia Civil, amb diverses patrulles, que vetlen per la seguretat dels diferents actes que es desenvolupen en aquests deu dies de festejos en honor a la Verge del Niño Perdido.

Així mateix, la Policia Autonòmica també farà acte de presència en la localitat, sobretot durant els espectacles taurins, per a col·laborar en la seguretat d’aquests. Cap recordar que l’ens autonòmic és l’encarregat de la seguretat d’aquests festejos tradicionals en la localitat. Per la seua banda, l’Institut Armat redoblarà els seus esforços en aquells actes nocturns i en els quals es produïsquen grans concentracions de persones.

L’alcaldessa ha valorat molt positivament la reunió i ha afirmat que “és de gran importància la col·laboració entre els diferents cossos durant tot l’any, però en les festes patronals, on es concentra major nombre de gent en el carrer, cal vetlar per la seguretat de les veïnes i els veïns i perquè es puguen gaudir aquests dies en convivència i tranquilitat”. Lara afirma que “volem agrair tant a la Guàrdia Civil com a la Policia Autonòmica la col·laboració que presten sempre en la nostra localitat i, especialment, en aquests dies festius”.

A més, durant la Junta de Seguretat també s’ha tractat l’evolució de la delinqüència a les Alqueries, que es manté dins dels nivells d’altres períodes, amb una mitjana de 130 delictes a l’any. D’altra banda, la Guàrdia Civil ha informat que posarà en moviment al Seprona a partir del dia 12 d’octubre, dia de l’obertura de la veda, perquè faça unes vigilàncies en el terme municipal i garantir que es compleix la normativa vigent. Finalment, amb l’inici de la campanya agrícola els agents de la Guàrdia Civil han reforçat la seua presència en el camp amb dos equips més.

Comparteix

Icona de pantalla completa