Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de les Alqueries obté dues subvencions del Servef
L’Ajuntament de les Alqueries obté dues subvencions del Servef per a contractar a quatre persones

El consistori rep les ajudes, que ascendeixen a 22.000 euros, per a emprar a dues persones durant sis mesos i dos més durant tres mesos

L’Ajuntament de les Alqueries ha rebut una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) per a la contractació de quatre persones que treballaran en el consistori. Una de les ajudes ascendeix a 14.500 euros que es destinaran a la contractació de dues persones durant sis mesos i l’altra suposa 7.500 euros per a altres dues persones durant tres mesos.

El regidor de Personal de la localitat, Floren Bravo, ha explicat que “és una molt bona notícia per al nostre municipi perquè anem a ajudar a la contractació i formació d’aquestes quatre persones, però les Alqueries també es beneficiarà del treball que desenvolupen per al consistori. Pensem que és important, donada la situació amb l’ocupació a nivell general, que les institucions col·laborem per a tractar d’oferir oportunitats a les persones que ho necessiten” i afegix que “estem molt satisfets amb aquestes ajudes que complementaran el treball que desenvolupa l’Ajuntament per a facilitar l’accés al treball de les nostres ciutadanes i ciutadans”.

En aquest cas, el Servef proporcionarà una llista d’ocupadors i seran els sindicats presents en el consistori i l’Agent de Desenvolupament Local els encarregats de crear un procés de selecció per a triar a les persones que corresponga per a exercir el treball en els departaments municipals.

Així mateix, Bravo conclou que “en aquest sentit, el consistori vol treballar per a mantenir i millorar la qualitat de vida de la ciutadania de les Alqueries. Agraïm estes ajudes d’altres institucions com la Generalitat, a través del Servef, i estem treballant per a obtenir un altre tipus de subvencions, com una de 12.000 euros per a millorar el departament de Desenvolupament Local i estudiar ampliar el seu horari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa