Diari La Veu del País Valencià
Guanyadors del Premi Empresa de Gata 2016
Ana Moda, Tohiti Mobiliario i Boronat Bicicletes guanyen el Premi Empresa de Gata 2016

Ana Moda, Tohiti Mobiliari i Boronat Bicicletes van ser els guanyadors del Premi Empresa de Gata 2016 convocat per la regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata i que es va lliurar en un acte celebrat divendres 18 de novembre.

En aquesta tercera edició, el premi presentava novetats com les tres categories. En la categoria del premi a la millor atenció i servei els finalistes eren Ana Moda, Ca la Datilera i Carnisseria Silvestra. En el premi a la imatge de l’establiment optaven Tohiti Mobiliari, La Bassa Herbodietètica i Nutrició i Mobles Rossi. Boronat Bicicletes, Forn Vives i Pastisseria La Pau eren els finalites al premi a la millor promoció del municipi.

Una altra de les novetats de l’edició va ser la gravació d’uns vídeos de cadascun dels finalistes on ells mateixos presentaven la seua empresa

El jurat, que va ser l’encarregat d’elegir entre els finalistes els tres premiats, estava format per Magdalena E. Mengual Morata. Alcaldessa de Gata de Gorgos (com a presidenta); la Secretària, Teresa Roig Mas; Àngels Soler Fornés, regidora de Desenvolupament Local; Jaume Monfort Signes (Representant de JUGA), José Guillermo Cholbi Sart (Representant del PP), José Juan Mulet Soler (Representant del PSOE); Rosario Donderis Sala , gerent de Creama; M. Francisca Escortell Diego (Associació d’Ames de casa de Gata); Francesca M. Signes Soler (Comerç de Gata); Esteban Cobos Sierra, representant de CEDMA, i Rosa M. Alemany Rodrigo, Agent de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata.

AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS

Comparteix

Icona de pantalla completa