Diari La Veu del País Valencià
PP: “El PSPV ha de dir si pactarà amb qui diu que açò és el País Valencià”
EFE / València

Castellano ha criticat que els socialistes “condemnen iniciatives com la que estan organitzant els independentistes catalans i després no tinguen inconvenient a donar suport a les organitzacions que rebutgen els senyals d’identitat dels valencians”.

Per açò, ha considerat que Puig hauria d’explicar si està disposat a arribar a pactes amb partits que “no dubten a defensar aquesta cadena humana al·legant llibertat d’expressió, o que neguen els nostres senyals d’identitat afirmant que la nostra bandera és la quatribarrada o que açò és el País Valencià”.

Castellano ha instat “els socis del PSPV en el tripartit” al fet que “respecten” els senyals d’identitat dels valencians, perquè els ciutadans d’aquesta Comunitat tenen “molt clar” quina és la seua llengua, la seua bandera i el seu himne.

Ha assegurat que el PPCV “no permetrà que ningú pervertisca la identitat dels valencians, perquè tenim una història, una llengua i unes tradicions que ens defineixen com a poble i que estan arreplegades en el títol VIII de la Constitució”.

“La Comunitat se sent tan valenciana com espanyola, però rebutja terminantment els intents dels independentistes més radicals de constituir un Estat inexistent, il·legal i que per descomptat no identifica a cap dels territoris que els agradaria ocupar”, ha afirmat.


Comparteix

Icona de pantalla completa