Diari La Veu del País Valencià
ERPV fa una crida a “plantar cara” i anar a la Cadena a Vinaròs

RedactaVeu / València

Després de l’anunci de la Delegació del Govern de prohibir la Cadena per la llengua i la llibertat convocada per a l’11 de setembre a Vinaròs, el President d’Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, ha fet una crida a tots els valencians i les valencianes a “plantar cara a aquest atac a la democràcia” amb la seua presència el proper dimecres a Vinaròs.

Per a Cerdà, “la prohibició ara de la convocatòria de Vinaròs (i també de la prevista per a dimarts 10 a Guardamar), després d’una primera autorització per part de la subdelegació del govern a Castelló és una mostra més del talant antidemocràtic i totalitari del Govern Espanyol, davant una iniciativa cívica que hores d’ara compta amb centenars d’inscrits. El trànsit i la suposada alteració de l’ordre públic no poden servir d’excusa per conculcar el dret de manifestació i la llibertat d’expressió”.

El dirigent republicà ha afirmat que “no admetrem aquesta prohibició política del que ha de ser un acte de suport al procés engegat a Catalunya i l’inici del camí del dret a decidir per als valencians”. Per aquest motiu, el portaveu parlamentari d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha anunciat aquesta vesprada que interpel·larà al Ministre de l’Interior sobre aquesta prohibició.

Comparteix

Icona de pantalla completa