Diari La Veu del País Valencià
El Mim de Sueca arranca amb una classe magistral de Jorge Picó

ACN / Sueca

La jornada d’aquest dimecres acull dues estrenes al País Valencià. La primera, a càrrec de la companyia madrilenya Jagat Mata amb el seu darrer muntatge Maletes (La maleta d’Irati), una combinació de tècniques gestuals amb la dansa acrobàtica i les tècniques aèries. També en aquesta primera jornada, destaca l’estrena de la portuguesa Dulce Duca amb Um belo dia, “investigació coreogràfica amb maces que integra al públic de totes les edats en un espectacle que indaga , a través de l’equilibri corporal i circense, en la força i la fragilitat humana”, segons l’organització.

L’estrena també coincideix amb la inauguració de l’exposició El públic és el MIM, un homenatge fotogràfic a càrrec d’una dotzena de fotògrafs de la ciutat a les mirades del públic als espectacles.

Entre els espectacles destacats d’enguany, l’organització remarca la visita de la companyia Kulunka Teatre i el seu teatre de màscares al voltant de l’Alzhéimer o l’espectacle d’humor de la companyia Spasmo Teatro amb Show Park. Pel que fa als dos espectacles de carrer, enguany es podrà veure De Pas, de l’Indutrial Teatrera de Catalunya, els valencians Màgic 6 duran a terme Sortilegi i Multi tradicional rave party a càrrec de l’agrupació Lluvia Horizontal.

Homenatge a Estellés

En l’apartat musical destaca la visita de Maria del Mar Bonet en el que serà un homenatge del festival MIM al poeta Vicent Andrés Estellés. La cantant mallorquina oferirà un petit recital de 15 minuts amb el Grup de Dansa de l’Alcúdia interpretant la peça tradicional Bolero de l’Alcúdia, d’Estellés.

Comparteix

Icona de pantalla completa