Diari La Veu del País Valencià
Primer expulsat de NNGG del PPCV després de les fotos feixistes
María Jesús Güemes / Cadena SER

La setmana passada es va reunir el Comité de Drets i Garanties de Noves Generacions (NNGG) del PP per a analitzar els expedients informatius d’aquells membres de la formació juvenil que s’havien fotografiat en actituds feixistes. Al final, un total de 9 casos. La majoria d’ells del PP valencià i tres del de Castella-la Manxa.

D’aquesta trobada van eixir dues decisions. La primera, una expulsió. Els populars van decidir tirar Óscar Rodríguez, del PP de Paterna, qui en el seu moment va penjar diverses imatges en Facebook. Si es va procedir a la seua eixida automàtica va ser perquè es va descobrir que no solament era afiliat del Partit Popular sinó que també tenia el carnet de militant de diverses formacions polítiques.

Els responsables de Noves Generacions diuen que, precisament per açò, s’ha pogut actuar de forma immediata ja que en els seus Estatuts figura que no es pot pertànyer a diversos partits alhora. Però comenten que ara han “d’escoltar” a la resta, tal com s’estableix en les seues regles internes.

Per açò els huit cadells que queden hauran de justificar el seu comportament. La resolució de dos expedients pot retardar-se perquè van emprendre accions legals i caldrà veure com evoluciona l’assumpte en els tribunals.

Comparteix

Icona de pantalla completa