Diari La Veu del País Valencià
Compromís recapta la meitat de la condemna per usar a Fabra en la loteria
EFE / València

A la fi del passat mes de juny, aqueix grup municipal va ser condemnat per l’Audiència de Castelló al quedar demostrat que va posar a la venda la loteria al gener de 2011 amb l’objectiu de “criticar al personatge públic” i obtenir recursos per al manteniment del grup local.

Després d’açò, Fabra va presentar una demanda, que va estimar primer el Jutjat de Primera Instància número 6 de Castelló i després l’Audiència Provincial. La sentència condemna a Compromís a indemnitzar Fabra amb 3.700 euros, a publicar la condemna en dos mitjans de comunicació i a assumir els costos del procés, amb el que la quantia total ascendeix a quasi 13.000 euros.

Segons informa hui el grup municipal d’aqueixa coalició, des que se’ls va notificar la sentència condemnatòria han aconseguit recaptar 6.273 euros amb la recaptació d’un sopar (500 euros), 33 donacions nominals (1.163), aportacions del grup municipal (3.000) i una derrama extraordinària de militants d’Ontinyent (1.610 euros).

Aqueixa recol·lecta s’ha aconseguit, segons ha ironitzat el seu portaveu, Joan Gilabert, “sense sobres, sense donacions anònimes i sense loteries”, sinó amb transparència, col·laboració ciutadana, donacions nominals i la col·laboració de Pot de Plom i Xavi Castillo.

Des de Compromís es confia a aconseguir la diferència resultant amb els diners que s’aconseguisca recaptar durant un acte polític de la coalició i la posterior actuació que oferirà a l’Auditori l’artista Xavi Castillo el divendres de la setmana vinent.

Web de Compromís:

Comparteix

Icona de pantalla completa