Diari La Veu del País Valencià
Arrima’t i Engrata acaronen Sueca amb l’espectacle ‘Tortuga’
RedactaVeu / Sueca

Engrata Teatre va iniciar dijous la seua participació en l’off MIM de la 24 edició de la Mostra Internacional de Mim de Sueca amb una xarrada sobre el llenguatge emocional i la infància. Una xarrada que inaugura l’estada de la veterana companyia alzirenya en la capital de la Ribera Baixa, gràcies a la iniciativa de l’associació de comerciants de Sueca, Arrima’t a Sueca. L’agrupació de comerciants s’ha sumat a l’off-MIM amb aquesta iniciativa cultural que ofereix al públic de Sueca la possibilitat de conéixer l’última producció d’Engrata Teatre, Tortuga, un espectacle-instal·lació dissenyat per a espais xicotets que resumeix els 15 anys de la seua trajectòria.

El president d’Arrima’t, Tony Landete, ha manifestat la seua satisfacció per aquesta col·laboració que suposa una mostra més de la participació d’aquesta entitat en la vida cultural i lúdica de la ciutat. Landete assenyala que un dels objectius de l’associació de comerciants amb aquesta iniciativa és “seguir en la línia d’oferir la qualitat i calidesa de les coses xicotetes que ens fan més grans, igual que fa el petit comerç amb la ciutat cada dia. Hem triat una companyia xicoteta com Engrata amb un espectacle de dimensions xicotetes, dedicat als més xicotets i que acarona l’espectador”.

Els comerços de Sueca participen tant en la venda d’entrades com en la difusió de l’espectacle i de la xarrada que va tenir lloc dijous. Una xarrada en la qual Engrata va explicar el vessant pedagògic de la seua metodologia per a crear obres de teatre que connecten amb els més xicotets, fruit del seu treball durant quasi 15 anys compromesos amb el món de la infància.

Des del dijous i fins a demà diumenge, els espectadors podran gaudir de diverses sessions de l’espectacle Tortuga a l’edifici de la ludoteca municipal.

Un espectacle innovador amb un aforament per a 30 persones en cada representació, en què es trenquen les barreres entre el públic i els actors, creant una atmòsfera màgica de llums i d’ombres.

Comparteix

Icona de pantalla completa