Diari La Veu del País Valencià
L’individual Bancaixa d’escala i corda ja té forma
RedactaVeu / València

La Conselleria de Governació i Justícia, el Comité d’escala i corda, la Federació de Pilota Valenciana i Val Net han acabat de concretar la que serà l’edició número 28 del Campionat Individual Bancaixa d’escala i corda – Trofeu President de la Generalitat 2013. El torneig començarà dilluns que ve al trinquet de Borriana i conclourà el diumenge 20 d’octubre a Montcada, al trinquet de la Generalitat Valenciana.

En el present exercici participaran 10 pilotaris: Pablo, Adrián II, Rodrigo, Santi II, Fageca, Colau, Genovés II, Álvaro, Santi i Soro III.

El sistema de competició serà quasi idèntic al de les últimes temporades (no canvia el format sinó el nombre de partides) i començarà amb la disputa d’una fase prèvia composta per dues eliminatòries. La primera es jugarà dilluns que ve a Borriana i enfrontarà Rodrigo contra Santi II. La segona tindrà lloc dimecres de la setmana pròxima a Guadassuar i posarà cara a cara Pablo contra Adrián II.

Els vencedors d’aquestes partides es classificaran per a la fase de quarts de final, que començarà el divendres dia 27 amb la disputa de dues eliminatòries. En la primera, el finalista de la passada edició, Santi, jugarà contra el guanyador del duel entre Rodrigo i Santi II. I en la segona, el vigent campió, Soro III, començarà la defensa del títol enfront del vencedor del xoc entre Pablo i Adrián II.

Els quarts de final continuaran el diumenge 29 a Llíria amb l’enfrontament entre Álvaro i Fageca. I un dia després, el dilluns 30, aquesta ronda conclourà a Alzira amb la confrontació entre Genovés II i Colau.

Els quatre guanyadors d’aquestes eliminatòries accediran a les semifinals, que es jugaran a mode de lligueta. Per tant, la fase prèvia a la final constarà de sis partides que es duran a terme als recintes de Vila-real 04/10, Pedreguer 05/10, Massamagrell 08/10, Guadassuar 09/10, Pelayo 12/10 i Bellreguard 13/10. En cadascuna d‘aquestes partides la victòria estarà premiada amb tres punts sempre i quan el derrotat no arribe a 50. En aquest cas sumaria dos punts el guanyador i un el derrotat.

Una vegada completades les sis partides de semifinals, els dos pilotaris amb millor puntuació accediran a la gran final, programada per al diumenge 20 d’octubre al trinquet de la Generalitat Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa