Diari La Veu del País Valencià
Álvaro I i Santi arrasen en la Final de Frontó President de la Diputació
RedactaVeu / El Puig

El folgat del marcador reflecteix amb fidelitat la superioritat que ha mostrat la parella vencedora, que ha dominat des del principi i pràcticament a plaer. I és que Álvaro ha completat una magnífica actuació i ha estat l’amo i senyor de la confrontació. Davant, Santi també ha rendit de manera excel·lent, especialment en el moment de realitzar la treta.

Per part dels derrotats, Adrián II no ha pogut fer front al poder d’Álvaro i per moments ha donat la sensació de no saber com contrarestar el joc rival, que era quasi imparable. Davant, Herrera s’ha buidat en la pista en defensa i ha protagonitzat un bon nombre de jugades espectaculars. No obstant això, la seua aportació en atac ha estat més bé escassa.

Una vegada acabada la final ha tingut lloc el lliurament de trofeus, en el qual han participat el màxim responsable de l’àrea d’Esports de la Diputació de València, Miguel Bailach, l’amfitrió i alcalde del Puig, José Miguel Tolosa, i els alcaldes de Faura i Museros, Antoni Gaspart i José María Aznar respectivament. En l’acte també ha participat el vicepresident federatiu, Juan Contreras, i el directiu de Val Net, Alfredo Hernando Fredi.

En les declaracions ofertes posteriorment pels protagonistes, Álvaro ha manifestat la seua satisfacció pel títol aconseguit i el rendiment ofert, així com per haver anul·lat al seu principal rival, Adrián II.

“Esperàvem que la final anara més renyida però hem jugat a gran nivell i hem evitat que ells, especialment Adrián II, desenvoluparen el seu joc. Particularment estic molt content perquè em trobe molt bé per a jugar i açò és una gran notícia ara que s’acosta l’Individual Bancaixa. També m’agradaria destacar l’actuació de Santi, que ha treballat molt bé i ha fet molt dany des del traure”, ha dit Álvaro.

Comparteix

Icona de pantalla completa