La VI edició de Carcaixent conta!!, amb els contacontes en català

La guanyadora d'enguany, Rosella Tormo, s’ha atrevit amb un divertit conte propi, inventat per a l'ocasió
23 setembre 2013 01:00h
RedactaVeu / Carcaixent

El diumenge 22 de setembre, a la plaça del Llimeral de Carcaixent, tingué lloc la sisena edició del certamen de contacontes en català: Carcaixent conta!!, organitzada pel Casal Jaume I-Grup Arrels i el Bloc-Compromís, de Carcaixent.

Al llarg d'aquestes sis edicions s’han escoltat prop de trenta narracions per part de narradors i narradores de totes bandes, fent l'esforç en molts casos de desplaçar-se des de Castelló, Girona, Tarragona…malgrat que la seua participació és completament gratuïta, sinó aconsegueixen guanyar qualsevol dels dos premis de cada edició. Si bé, també està l'alicient que puga donar-se el cas, com ja ha ocorregut, que altres entitats els contracten.

Per segon any consecutiu, s'ha donat la circumstància que totes les narradores eren dones.

La guanyadora d'enguany, Rosella Tormo, que l'any passat aconseguí el segon premi amb una adaptació d’un conte de Pere Calders, enguany s’ha atrevit amb un divertit conte propi, inventat per a l'ocasió.
 

Els finalistes, el trio ‘Este conte em sona’ va divertir igualment a grans i menuts amb el seu conte musicat, sobre la importància de l’amistat.

En resum, una vesprada a l'aire lliure, gaudint de la tradició oral en la nostra llengua, i on tenen cabuda majors i grans.

next