Diari La Veu del País Valencià
La XXVI Volta a Peu a Sueca espera al voltant de 700 corredors
RedactaVeu / Sueca.

Dissabte que ve 28 de setembre tindrà lloc l’edició número XXVI de la Volta a Peu a Sueca, Memorial Vicent Renart, organitzada pel Club de Córrer Peus Quiets i l’Ajuntament. Dilluns va ser presentada la prova a la sala de Juntes del consistori per part de l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; el president del Club organitzador, Ramón Monjo; i el director de la Carrera, Vicent Miralles.

El circuit de 10 quilòmetres serà molt semblant al de l’any anterior, “únicament s’ha modificat un carrer per a evitar els accessos a un supermercat de la ciutat. Hem decidit mantenir-lo igual perquè considerem que és un bon circuit, que discorre pel nucli urbà, però també pel parc natural de l’Albufera, i perquè els corredors estan encantats amb aquest”, en paraules de Miralles.

Una de les novetats de la prova d’enguany és l’obsequi que es lliurarà als participants. “La gent està cansada de rebre camisetes que ja no sap on guardar. Per això, hem volgut ser un poc més originals i pràctics, i regalarem a cada corredor un pollastre cuinat. Pensem que és una bona manera de promocionar productes que es poden comprar a Sueca, i ací tenim una empresa que ens els ha proporcionat. Potser l’any que ve lliurarem arròs”, va explicar Monjo.

El Club organitzador estima una participació de 700 corredors, que ja han començat a inscriure’s via on-line, al preu de 5 euros, fins al dia 26. “El mateix dia de la prova podran inscriure’s també, al preu de 10 euros, tenint dret al regal però no als trofeus, al no poder oferir-los un xip tan efectiu per a mesurar la seua carrera”, va indicar Monjo.

Els dorsals s’entregaran a l’interior de l’edifici de l’Ateneo Sueco del Socorro, i els 80 trofeus que es donaran després de la carrera, dissenyats per Juan Antonio Llopis, representen el símbol del Club de Córrer Peus Quiets “són una obra d’art, cada un d’ells és diferent de la resta”, va indicar Monjo.

Comparteix

Icona de pantalla completa