Diari La Veu del País Valencià
Festa Estellés 29-S a Sagunt amb l’actuació de Pau Alabajos

RedactaVeu / Sagunt

Acompanyat pel pianista clàssic Francesc Gamon, Pau Alabajos recitarà una quinzena de peces que formen part del poemari d’Estellés.

Es tracta d’un llibre-disc que inclou la transcripció dels poemes triats per Alabajos i també d’un text del musicòleg Josep Vicent Frechina sobre la importància de ‘Mural del País Valencià’ en la reconstrucció de la identitat valenciana.

Pau Alabajos (Torrent, 1982) és un cantautor valencià de la nova fornada de música en valencià apareguda a principis del segle XXI: activista musical i compromés en el tema de la llengua.

Francesc Gamon, va nàixer a Sagunt en 1986 i és titulat en piano i direcció de cor pel Conservatori Superior de València. Ha col·laborat amb multitud d’agrupacions, oferint concerts per gran part de la geografia de l’Estat espanyol i també a Alemanya, França i Andorra.

El seu repertori, en constant creixement, inclou ja pàgines cèlebres de la literatura simfònicocoral, prestant especial atenció a la música antiga. Francesc Gamon també és director titular de la Coral de la Lira Saguntina, del cor de la Unió Musical de Llíria i de la Coral de Montcada.

Comparteix

Icona de pantalla completa