Diari La Veu del País Valencià
L’empresa de neteja del SERVEF a les comarques del sud deixa de pagar les nòmines
RedactaVeu / Comarques del sud

L’empresa UNILIMP S.L, responsable de la neteja de les oficines del SERVEF a les comarques del sud des del passat mes d’abril, deu als les treballadors del servei la nòmina d’agost. Després de demanar explicacions, els informen que “no estan cobrant del seu client i que fins que ells no cobren no cobrarem nosaltres, ja la paga extra d’estiu es va abonar amb retard” expliquen els afectats.

La situació és especialment difícil per als treballadors ja que quan l’empresa va assumir el servei va aplicar una retallada de jornada, en alguns casos del 50%, que l’administració va introduir en el plec de condicions per al concurs. Açò suposa que des d’abril la plantilla suporta una retallada d’ingressos que se suma al nou impagament i que està provocant algunes situacions socials i familiars límit.

CCOO s’ha dirigit a l’empresa per a instar-la a complir la llei i abonar els salaris pendents al més prompte possible, sense que, fins al moment haja manifestat intenció de regularitzar aquesta situació. A més, ha posat en coneixement de la Inspecció de Treball aquesta situació perquè adopte les mesures legals previstes perquè l’empresa complisca les seues obligacions.

Aquesta situació és totalment il·legal, per la qual cosa CCOO emprendrà totes aquelles accions necessàries perquè l’empresa UNILIMP S.L complisca amb les seues obligacions legals. “És inacceptable que siguen els treballadors els que patisquen, una vegada més, les conseqüències d’una mala gestió d’allò públic”, lamenten des del sindicat.

La plantilla seguirà complint el seu treball encara sense rebre la seua nòmina, encara que no descarta prendre un altre tipus de mesures de pressió majors perquè l’empresa solucione el problema.

Comparteix

Icona de pantalla completa