Diari La Veu del País Valencià
400 empreses del sector verd i agrari exposen les novetats a Fira València
EFE / València

La Fira Internacional de Planta i Flor, Tecnologia i Bricojardí-Iberflora, referent europeu en planta ornamental, consolida en la 42a edició la seua extensa trajectòria.

Per la seua banda, Vegetal World s’estrena en el calendari firal amb una primera edició, que comptarà amb la presència de tots els agents del sector agrari de l’àmbit nacional i internacional amb el suport dels principals col·legis professionals, associacions sectorials i instituts de recerca.

Aquest nou certamen, organitzat per la institució firal valenciana i la publicació especialitzada Phytoma, mostrarà les últimes innovacions en tecnologia per a l’agricultura mediterrània.

Iberflora presentarà també un gran aparador de la planta d’exterior, amb la tecnologia, l’art floral o les propostes més noves per al jardí com a elements més destacats. El certamen oferirà a més un espai per al debat i intercanvi d’experiències, amb opinions d’experts, xarrades i conferències sobre les millors estratègies per a donar impuls al negoci del sector verd.

El congrés internacional que albergarà al seu torn Vegetal World, reunirà mil congressistes, entre assistents i ponents, i abordarà qüestions com el paper de l’assessor en l’aplicació de la gestió integrada de plagues; la gestió professional de la sanitat vegetal en els espais verds públics o els cultius emergents.

A més de les xarrades, el certamen oferirà diferents tallers, com el de calibratge dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa