Diari La Veu del País Valencià
EOI Llíria: Sense professors, sense lloc i sense prou places
RedactaVeu / Llíria.

El dia 23 de setembre començà el curs lectiu de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria (EOI), amb una mancança de professorat que ja ha provocat que algunes de les classes hagen hagut de ser suspeses perquè la Generalitat encara no ha fet la contractació del personal.

S’ha quedat molta gent fora de poder accedir a l’EOI. La petició de les matriculacions han sigut totes ‘online’ (obviant els que no tenen accés a la xarxa) i la massificació ha fet que algun idioma com l’anglés haja de ser desplaçat al Centre Multiusos per manca d’espai, fets que apuntalen la manca de previsió i d’interés per part de l’administració educativa.

Dins la línia de retallades i mal funcionament de la Conselleria d’Educació, les Escoles d’Idiomes “són unes víctimes més de la nefasta gestió del PP al front del Govern Autonòmic”. Des de Compromís per Llíria s’insta el Consell a dotar del professorat suficient per poder impartir les classes i que la matriculació siga accessible a tothom, tant de manera presencial com a través d’internet, així com que es facen les obres necessàries per dotar de les instal·lacions educatives necessàries al cent per cent de l’alumnat.

Comparteix

Icona de pantalla completa