Diari La Veu del País Valencià
Continuen les mostres de suport a la vaga dels professors de les Illes
RedactaVeu / València

Aquest dilluns 30 de setembre, a les 19 hores, s’ha convocat una nova manifestació davant la seu del PP (C/ Quart 102 de València), com a mostra de suport i solidaritat amb la vaga indefinida portada a terme per les companyes i companys de l’Assemblea de Docents de les Illes (de la mateixa forma que s’ha fet a les ciutats d’Alacant i Castelló de la Plana el mateix dilluns 30S i a la mateixa hora), segons han informat des de la Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer i la Coordinadora Obrera Sindical – COS.

Després de més de dues setmanes de lluita creixent, per l’increment de la resposta i la solidaritat de tota la classe treballadora, començant per les famílies, “ara més que mai cal reforçar aquesta lluita. I no esperant a una convocatòria de vaga d’un dia a nivell estatal pel proper 24 d’octubre, com han fet les organitzacions sindicals majoritàries, sinó convocant eixa vaga a tot arreu dels Països Catalans, i arreu de l’estat, ja mateix!”, expliquen els convocants de la manifestació.

“A les Illes ja ens han donat la senyal d’inici i l’exemple, ara devem avançar en el suport i la solidaritat reals, ajudant a augmentar el nivell de lluita. Per defensar els nostres drets i llocs de treball, perquè els i les treballadores docents interines i substitutes tinguem una plaça de treball digna, per la nostra escola, la nostra terra, la nostra llengua i la nostra cultura, per garantir que les nostres filles i fills tinguen accés gratuït a eixa educació (amb beques pels llibres i material escolar, pel transport i pel menjar per a tothom) per tombar la LOMQE, per fer fora Wert i tots els privatitzadors de la nostra escola (siguen del PP, del PSOE o de CiU)”.

Des de la COS animen a participar a les convocatòries organitzades des de la Comissió en suport de la Vaga Indefinida a les Illes Balears, davant les seus del Partit Popular de Castelló de la Plana i de València, i a la Casa de les Bruixes, a Alacant aquest dilluns.

A més, aquestos sindicats recorden que les companyes i companys de la Cooperativa Social del Parc Alcosa porten més de 3 setmanes de vaga de fam i en lluita per defensar els seus llocs de treball, la seua dignitat i per l’amnistia total de totes les sancions, judicis i multes rebudes per defensar el que és seu, una vida digna i justa per totes les seues famílies.

Per aquest motiu, i per tal d’organitzar la Marxa València – Parc Alcosa – Alfafar, amb el lema ‘La lluita del Parc és la lluita de tots!, s’ha convocat una reunió el proper dijous 3 d’octubre a les 18 hores a Ca Revolta, per tot aquell interessat i interessada en participar-hi i ajudar en tot el possible.

Comparteix

Icona de pantalla completa