Diari La Veu del País Valencià
Álvaro i Rodrigo obrin les semifinals de l’Individual Bancaixa a Vila-real
RedactaVeu / Vila-real.

La lligueta de semifinals del XXVIII Individual Bancaixa d’escala i corda – Trofeu President de la Generalitat 2013 – arranca aquest divendres al trinquet de Vila-real amb el xoc entre Álvaro i Rodrigo. En la pista castellonenca s’enfronten el més veterà, Álvaro, amb 39 anys, i el més jove, Rodrigo, de 20. A més d’ells dos, lluitaran en aquest tram final del campionat Soro III i Genovés II.

A Vila-real arranca una sèrie de sis partides en les quals els quatre semifinalistes jugaran tots contra tots. El dissabte a Pedreguer s’enfrontaran Soro III i Genovés II. El dimarts 8 d’octubre, a Massamagrell, repeteix Soro III, contra Rodrigo. L’endemà, duel entre Álvaro i Genovés II a Guadassuar. La lligueta es tancarà el 12 a Pelayo, amb la trobada entre Álvaro i Soro III, i el diumenge a Bellreguard, amb Rodrigo contra Genovés II.

El sistema de puntuació és l’habitual en aquests casos. El guanyador de cada partida aconseguirà tres punts. En cas que el derrotat aconseguisca el joc 50, li restarà un punt al vencedor, que sumarà ell. Quan acaben les sis partides de la lligueta de semifinals, els dos millors disputaran la final, programada per al 20 d’octubre al trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada.

Comparteix

Icona de pantalla completa