Diari La Veu del País Valencià
El pacte PSPV-PP al Palomar, “fora de la realitat comarcal”
RedactaVeu / El Palomar.

Davant la “desafortunada” resposta dels socialistes del Palomar, a la crítica política que el col·lectiu local de Compromís havia realitzat dies abans, el portaveu comarcal de la coalició a la Vall d’Albaida, Joan Gilabert, ha volgut manifestar el suport total de la Comissió Executiva Comarcal als companys del Palomar.

“No és de rebut amenaçar amb mesures judicials cada cop que escoltem opinions contraries a les nostres i que no ens agraden”, ha lamentat Gilabert.

El PSPV, continua el portaveu, “hauria de deixar de preocupar-se per la consolidació i creixement del col·lectiu local de Compromís i treballar per sumar com ve diuen a la seua nota de premsa. Sumar voluntats i esforços amb un projecte de futur per al poble i no sumar amb el regidor del PP la solució a situacions personals”.

“Cal recordar el pacte PSPV-PP, que en compte de solucionar situacions personals, ha deixat la Mancomunitat en mans del PP comarcal? Cal recordar les maniobres de l’alcalde del Palomar per apropar-se al Consorci de Residus, buscant interessos personals, en detriment de l’interès general?”, ha assegurat Gilabert.

“No serà mes lògic que el PSOE del Palomar sume i treballe amb Compromís, en compte de tensar cada vegada més la corda?”.

“Deixem de tensar les relacions i treballem pel futur del Palomar, pel futur de La Vall d’Albaida. No pot ser que el bon enteniment de governs locals com Ontinyent, Albaida… no puga traslladar-se a la Mancomunitat per actituds e interessos personals”, conclou.

Comparteix

Icona de pantalla completa