Diari La Veu del País Valencià
El PP insisteix: “Solament nosaltres defensem els senyals d’identitat de la Comunitat”
EFE / València

Així ho ha anunciat hui el secretari general del PPCV, Serafín Castellano, per a qui solament aquest partit “defensa els senyals d’identitat de la Comunitat Valenciana, els seus interessos, els seus drets, la seua història, la seua marca i la seua essència, sense complexos, amb total convicció i orgull”.

Segons un comunicat del PP, Castellano s’ha pronunciat així després de la reunió de la Comissió de Senyals d’Identitat, en la qual s’ha acordat impulsar la campanya #SomValencians, que té com a objectiu que “tots els ciutadans compartisquen els motius que els fa sentir-se orgullosos com a poble”.

Des de la Comissió s’ha programat una sèrie d’accions per a commemorar el 9 d’Octubre, entre altres, la presentació d’un manifest en defensa dels senyals d’identitat valenciana “i de condemna de les ingerències d’aquells que no respecten la història, costums i tradicions, arrels, llengua, bandera o idiosincràsia” del País Valencià.

Per contra, “l’oposició ens menysprea com a poble i estan més còmodes fotografiant-se amb entelèquies culturals o territorials al costat d’altres comunitats autònomes” que, segons Castellano, des del PPCV “respectem com a poble, però exigim aqueix mateix respecte per a la Comunitat”.

Ha rebutjat la postura “dels grups del tripartit que defensen senyals d’identitat que no tenen res a veure amb el previst en l’Estatut d’Autonomia valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa