Diari La Veu del País Valencià
L’A-3 estarà tallada fins a Nadal en sentit Madrid-València
Europa Press / València

El ministeri de Foment va a iniciar els treballs de renovació dels suports del tauler (part superior) del viaducte de Contreras situat a la calçada sentit Madrid-València de l’autovia A-3 al quilòmetre 247. A més, es realitzaran altres activitats orientades a la millora de la durabilitat de l’estructura (reforç d’unions, millora del drenatge o substitució de juntes de dilatació, entre d’altres.

Per a executar els treballs, cal el tall de la calçada de l’A-3, sentit Madrid-València, entre els punts quilomètrics 242 i 255, a la zona del pont del Viaducte de l’Embassament de Contreras. El tall es produirà aquest dissabte i s’estima que es reobrirà al trànsit abans de Nadal, “sempre que les condicions meteorològiques i l’execució dels treballs ho permeten”.

El trànsit es desviarà per la N-III, entre els enllaços de Minglanilla i Villargordo del Cabriel, punts quilomètrics 242 a 255.

Per tal de ‘minimitzar’ l’afecció als usuaris pel desviament habilitat, s’han realitzat tasques de millora i condicionament de la N-III entre els punts assenyalats.

Entre les quals, han destacat l’estesa parcial de noves barreges bituminoses, el repintat de marques viàries, reforç de senyalització vertical, neteja de vegetació i neteja dels sistemes d’evacuació d’aigües.

Per la calçada afectada circulen diàriament 10.000 vehicles, una xifra que es duplica durant el període d’estiu. 2.000 són vehicles pesats, per la qual cosa el període elegit de tallament correspon al de menor trànsit.

Comparteix

Icona de pantalla completa