Diari La Veu del País Valencià
El PP presenta un manifest en defensa de les senyes d’identitat i anticatalanista
EFE / València

El secretari general del Partit Popular valencià, Serafín Castellano, ha recordat hui en un comunicat que el PPCV ha engegat la campanya #SomValencians, a través de la pàgina web del partit i en les xarxes socials, “perquè militants i ciutadans compartisquen els motius que els fan sentir-se orgullosos de ser valencians”.

Segons Castellano, “els populars centren el seu treball i la seua defensa de la nostra terra en la seua essència, la seua història, la seua llengua i la seua idiosincràsia, perquè creiem fermament en les nostres senyes d’identitat sense cap tipus d’hipoteques”.

Ha recriminat així mateix l’actitud del PSPV, que “no té dificultat a injuriar els valencians per a empatitzar amb els seus socis del tripartit cercant un salvavides en la seua pèrdua de poder”, ha assegurat.

I ha advertit que al PP “ja no li sorprèn” veure al secretari general del PSPV, Ximo Puig, “envoltat de quadribarrades defensant el català, o l’últim greuge del tripartit, que a Pedreguer exigeix el català per a optar a un concurs públic”.

Ha retret, a més, que “no tinguen cap inconvenient d’enarborar la bandera que més els convé siga quina siga la causa de la qual es tracte”, que s’ha vist, assegura, “en el cas de les nostres senyes d’identitat, ho veiem amb la reclamació d’un finançament just, o amb el Corredor Mediterrani”.

Comparteix

Icona de pantalla completa