Diari La Veu del País Valencià
L’Eliana embarga les cases de 10 veïns per no pagar els impostos
RedactaVeu / l’Eliana.

Compromís per l’Eliana ha denunciat que l’Ajuntament de la localitat ha iniciat el procediment burocràtic per embargar els immobles de 10 veïns de la vila i els comptes bancaris d’altres 5 contribuents per no haver satisfet en el temps legal previst les quantitats corresponents als impostos i les taxes municipals. El global de persones afectades per l’impagament dels tributs arriben fins a les 700 persones de l’Eliana mentre que la quantitat total frega els 60.000 euros.

L’Ajuntament de la localitat s’ha vist incapaç de localitzar fins ara eixes 700 persones que no han complert amb les seues obligacions previstes en la llei pel pagament dels impostos i les taxes i, per això, l’administració local ha començat amb el procediment burocràtic adient per executar l’embargament de les cases i els comptes bancaris a fi d’ingressar els deutes municipals contrets.

Compromís per l’Eliana ha lamentat que en un moment en què l’economia de les famílies de la vila “no és la més adient” siga ara un ajuntament d’esquerres -governat per PSPV i Esquerra Unida- el que execute “un embargament d’habitatge o de compte corrent tot i que fa mesos les respectives direccions estatals d’eixos partits es manifestaren en contra dels desnonaments de les entitats bancàries”.

A més dels afectats pels embargaments, també hi ha altres 87 deutors a qui l’Ajuntament de l’Eliana els ha demanat un llistat dels seus béns i propietats per embargar mentre que a altres 4 persones els ha sol·licitat informació sobres les seues dades bancàries.

Comparteix

Icona de pantalla completa