Diari La Veu del País Valencià
Mil persones formen a Vinaròs una muralla humana i demanen tancar Castor
EFE / Vinaròs

A través de les xarxes socials, els veïns han convocat aquesta ‘muralla’ que ha partit de la platja del Fortí i s’ha estés uns 300 metres al llarg del passeig marítim.

Amb crits de “No al Castor” s’ha materialitzat el sentiment general de rebuig de la societat de les comarques del Nord a un projecte, darrere del qual, se sospita que està l’origen dels prop de 370 terratrèmols a la zona del Delta de l’Ebre, la majoria de baixa intensitat però un dels quals va superar els 4 graus a l’escala de Richter i almenys una dotzena han sigut sentits per la població.

L’alcalde de la localitat, Juan Bautista Juan, ha manifestat que el projecte “no pot continuar” i que “difícilment es podrà garantir que no torne a ocórrer el que ha passat”.

Els veïns de Vinaròs es manifesten per tercera vegada en les últimes dues setmanes per a demanar el desmantellament de les instal·lacions de la planta del magatzem subterrani de gas natural, que roman amb l’activitat paralitzada per ordre del Ministeri d’Indústria des del passat 26 de setembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa