Diari La Veu del País Valencià
Presentació a València de l’espectacle ‘Estellés: De mà en mà’
RedactaVeu / València

Per a la campanya de promoció de la presentació a València de l’espectacle ‘Estellés de mà en mà’ han comptat amb la col·laboració de gent del món de la cultura, actors, cantants, músics i escriptors entre altres.

Han volgut anar més enllà de la publicitat de l’espectacle del 24 d’octubre i han realitzat unes càpsules audiovisuals per tal d’anunciar l’esdeveniment amb un valor cultural afegit. En cada càpsula, d’una manera o altra, es fa referència a versos de Vicent Andrés Estellés. Aquestes càpsules s’aniran publicant per les xarxes socials de forma diària fins al 24 d’octubre.

Els protagonistes de les càpsules anunciadores de l’espectacle seran Rosana Pastor, Manuel Molins, Amàlia Garrigós, Gemma Pasqual, Ferran Torrent, Quimi Portet, Sergi López, Roc Casagran, Joel Joan, Anna Sahun, Atupa, Josep Manuel Casany, Paco Alegre, Pilar Almeria, Vicent Torrent i Manolo Miralles entre altres.

Ací està la primera càpsula amb Rosana Pastor i Manuel Molins:

>

‘Estellés: De mà en mà’ és un espectacle erotico-festiu durant el qual Francesc Anyó i Borja Penalba “perpetren, diuen, riuen, canten, ploren i mengen Estellés. I sí. De follar o de morir també en poden parlar”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa