Diari La Veu del País Valencià
Presentació de La Veu en la Tertúlia del dilluns ‘El Micalet’
RedactaVeu / València

La Societat Coral El Micalet va acollir dilluns passat la presentació de La Veu del País Valencià en la Tertúlia del dilluns ‘El Micalet’, constituïda per un grup heterogeni de persones, on podem trobar advocats, metges, apotecaris, capellans, economistes, psicòlegs, comercials, professors d’institut, professors d’universitat, pintors, historiadors, etc.

Moisès Vizcaino, editor i coordinador de La Veu, acompanyat per Xavier Pérez, director, van presentar la realitat sobre el nostre diari digital a un grup de savis lluitadors pel País Valencià.

Entre els contertulians es trobaven Genís Jimémez, Vicent Moreno, Antoni Signes, Enric Solà, Rafael Sena, Josep Mª Ruix, Joan Carles Jover, Francesc Jover (opinador de La Veu) Ramón Trullenque, Eduard Guillot o Joan Puchalt (opinador de La Veu).

Abans de començar la presentació, en l’ambient es palpava ‘la presència’ de Joan Fuster o Josep Lluís Bausset i es comentaren anècdotes d’anys i anys d’aquestes tertúlies.

L’editor de La Veu va explicar el sentit que té el diari per a la societat valenciana, com és la vertebració del País Valencià o contribuir al canvi social. També incidí en aspectes com l’exclusivitat, la connexitat, la pluralitat i la dignitat.

Després d’explicar el diari als tertulians, es va passar al tema del finançament. En aquest sentit, Moisès Vizcaino va assenyalar que La Veu “existirà i es consolidarà si la societat valenciana contribueix econòmicament i dóna suport al diari. Volem que molts valencians aporten una mínima quantitat per a fer possible el meu somni”.

Així, Vizcaino va ressaltar que el diari s’ha de sustentar mitjançant el micromecenatge o agermanament. “Amb 10.000 valencians que aportaren 12 euros a l’any -un café al mes-, el projecte té viabilitat. D’aquesta forma el diari serà dels lectors i no dependrà de cap grup mediàtic o empresarial”.

També va explicar que La Veu és el diari del “sí” “perquè allà on hem anat ens han obert les portes, de fet ja hi ha diferents empreses i ajuntaments que donen suport a La Veu”.

Força interesant aquesta presentació per observar com aquests lluitadors pel País Valencià fan cada dilluns una mica d’història i reivindicació social, cultural, econòmica o política.

Comparteix

Icona de pantalla completa