Diari La Veu del País Valencià
Més de 400 turistes participen en les rutes guiades a Ontinyent
RedactaVeu / Ontinyent.

Més de 400 turistes de diferents localitats participaven el passat cap de setmana en diverses visites guiades a Ontinyent. En concret, el passat dissabte al matí, més de 250 metges jubilats del Col·legi Oficial de Metges de València arribaven a la ciutat de la mà de l’empresa Levante Tours València per a, dividits en 5 grups de 50, visitar el casc antic, on recorregueren el Palau de La Vila, el Barri de La Vila, l’església de Santa Maria, el Museu Fester i altres punts d’interès turístic a la ciutat.

A més a més, 100 persones participaven d’una visita pels refugis antiaeris d’Ontinyent, que partia de la plaça de Sant Doménech guiada pels historiadors Agustí Ribera, Antonio Calzado i Vicent Xavier Vila, inclosa a les activitats del programa “Guerra i Oblit”. Per altra banda, mig centenar de persones participaven a una activitat de senderisme guiada per personal del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent a la zona de Morera.

El regidor de Turisme, Joan Sanchis, valorava positivament aquesta afluència i destacava que des del Govern d’Ontinyent “continuarem treballant en la promoció del turisme com a una eina més de promoció econòmica, que ens permeta aprofitar les possibilitats d’aquest sector i obtenir cada volta més i millors fruits”, destacava.

Comparteix

Icona de pantalla completa