Diari La Veu del País Valencià
Èxit de la segones jornada sobre el Tractament de Conductes Addictives
La regidora de Sanitat, Noelia Grau, ha inaugurat aquest dijous les segones Jornades sobre el Tractament de Conductes Addictives, que s’han celebrat a la Biblioteca Municipal “María Moliner”. I és que després de l’èxit de l’última edició “vam seguir fomentant per la formació per prevenir conductes addictives, al mateix temps que analitzem el risc que pot suposar per a la salut de les persones”, va explicar l’edil.

Així mateix, la jornada va comptar amb la conferència “Bones pràctiques i sensibilització de conductes addictives amb joves”, a càrrec de la psicòloga i especialista en conducta de risc i addiccions Belén Soler. Posteriorment, va ser el torn de la taula d’especialistes amb la participació de Daniel Lloret, Miriam Guardiola, Gairebé Montoya i David Valverde, per aportar la seua experiència sota el títol “De l’addicció a les RRSS a mesures efectives per prevenir l’ús irresponsable i reintegrar digitalment”.

D’altra banda, Grau va destacar “el bon acolliment que ha tingut aquesta nova edició, ja que hem tingut la sala plena de persones procedents de col·lectius juvenils i associacions interessats en aquest àmbit”. La regidoria ha comptat amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i de la direcció general de la Generalitat Valenciana per a la realització d’aquesta iniciativa, promoguda per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).

Comparteix

Icona de pantalla completa