Diari La Veu del País Valencià
Les platges d’Oriola obtenen la màxima qualificació
La regidora de Platges, Luisa Boné, va informar aquest dimarts dels resultats rebuts des de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a través de la Direcció General d’Aigües, com a organisme responsable del control de la qualitat de les aigües de bany de la Comunitat Valenciana.
Així, l’edil va destacar que “per a la classificació de les aigües de bany 2016 es valoren els resultats analítics de les temporades 2013, 2014, 2015 i 2016, i segons la qualitat de les aigües en cadascun dels punts de mostreig s’obté una classificació que pot anar des d’insuficient a bona, suficient i excel·lent”.
Així mateix, Boné va explicar que en els resultats de la passada temporada estival (de l’1 de juny al 15 de setembre), “es van realitzar mostrejos quinzenals en cadascun dels onze punts que tenim situats a les zones de bany (Punta Primera, Cala Mosca, Cala Estaca, Cala Bosc, Cala Tancada, Cala Capità, la Caleta, Cales de Aguamarina, la Glea, Barranco Rubio i Mil Palmeres) i els resultats analítics qualifiquen d’“excel·lent” la qualitat de totes les nostres aigües de bany”.
D’aquesta manera, l’edil va assegurar que “és una bona notícia per a les nostres platges, ja que aquest resultat és requisit imprescindible de cara a mantenir les banderes blaves que ja tenim”.
D’altra banda, la informació estarà publicada a la pàgina web municipal, de manera que “qualsevol persona que ho desitgi podrà consultar els resultats obtinguts en cada punt de mostreig d’aigües de bany del nostre municipi”.

Comparteix

Icona de pantalla completa