L’esport i la natura es combinen al I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent

200 esportistes de tot el País Valencià han confirmat ja la seua inscripció en una prova que transcorrerà per la Serra de l’Ombria
14 novembre 2013 01:00h
RedactaVeu / Ontinyent

L’esport i la natura es combinaran el proper 24 de novembre en el que serà el I Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA). La prova era presentada dimarts a l’Institut Jaume I de la capital de La Vall d’Albaida, en un acte que comptava amb les intervencions de l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, el regidor d’esports, Pepe Pla, el president de la Federació Valenciana d’Atletisme, l’ontinyentí Vicent Revert, el president del CAVA, Andreu Gramage, i el director tècnic de la prova, Fran Mollà.

L’alcalde d’Ontinyent tenia paraules d’agraïment per a tots els implicats en una cita “que serà una gran festa esportiva, que ens aporta no sols valors com l’esforç, sinó també altres com el del respecte i l’estima a la natura”, i que transcorrerà per un circuit de 21’5 quilòmetres i 800 metres de desnivell que transcorrerà per la Serra de l’Ombria amb eixida i arribada a la pista d’Atletisme del Poliesportiu Municipal.
 

El regidor d’esports, Pepe Pla, valorava molt positivament l’acollida inicial que ha registrat la prova, que compta ja amb més de 200 inscrits, dels quals més del 60% són d’altres municipis valencians, i animava la ciutadania a donar suport als esportistes “no sols a la meta, sinó també en altres punts al llarg del circuit”. A més, destacava el fet que la prova haja estat inclosa dins del calendari de competicions de ruta de la Federació d’Atletisme del País Valencià.

El president de la FCVA, Vicent Revert, qui va ser president del CAVA, mostrava el seu orgull perquè la ciutat puga acollir proves d’aquest nivell, destacant que la Federació donarà suport a la realització de proves com aquesta a la ciutat, en un terme l’orografia del qual permet organitzar proves de muntanya amb molts atractius per als esportistes.
 

El director tècnic de la prova, Fran Mollà, incidia en aquest aspecte i definia la prova com a “exigent”, tot i subratllant que els corredors “estaran molt ben cuidats, com es podrà comprovar en els 5 avituallaments líquids i sòlids repartits pel recorregut”. Pel que fa al President del CAVA, Andreu Gramage posava de relleu la bona sintonia i col·laboració amb l’Ajuntament en l’objectiu de promoure l’esport a la ciutat. Les inscripcions a la prova es poden fer a través de la web www.timerlap.com amb un preu de 10 euros per als atletes amb llicència de la FACV i d'11 per a la resta, i es poden apuntar fins al dilluns 18 de novembre a les 12 de la nit.  

next