Diari La Veu del País Valencià
Col·laboració entre Florida Universitària i la Federació d’Ensenyament de CCOO
RedactaVeu / València

La Federació d’Ensenyament de CCOO PV i Florida Universitària acorden col·laborar conjuntament en el desenvolupament d’activitats formatives per al professorat d’actualització i reciclatge.

Des de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV es venien mantenint contactes amb responsables d’aquesta Cooperativa d’Ensenyament Valencià, per a l’engegada de cursos presencials i a distància que preparen el professorat de cara a superar aquesta prova, al mateix temps que la realització de la mateixa i la consecució del Certificat que acredite la competència, amb reconeixement oficial.

El conveni signat entre aquestes dues organitzacions, contempla la realització d’altres activitats de formació i reciclatge, així com el desenvolupament de jornades de reflexió i debat, projectes d’anàlisis i recerca, entre unes altres, sempre amb a l’objectiu d’atendre i millorar les competències professionals del professorat.

En aquesta direcció, destaquem que Florida Universitària imparteix, entre uns altres, Graus i Postgraus Oficials Universitaris en l’àmbit de l’Educació, així com Cicles Formatius de Grau Superior, presencials i a distància, a més de l’Escola d’Idiomes.

El conveni va ser signat pel Secretari General de la Federació d’Ensenyament de CCOO, Miguel Ángel Vera i per part de Florida Universitària per Benet Delcán Zamudio., Director de Qualitat i Desenvolupament.

Comparteix

Icona de pantalla completa