Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde d’Oriola diu que el poble ha eixit vencedor
EFE / Oriola

En finalitzar la sessió i a una sala contigua al saló de plens, el primer edil ha informat que, al seu judici, “la mesa d’edat -presidida per l’edil no adscrit Bob Houliston- ha manejat totes les dades i informes necessaris per a prendre aquesta decisió”.

La tramitació de la citada moció, que va ser presentada el passat 20 de desembre, ha sigut rebutjada i, amb aquesta nova negativa, són ja tres les mocions de censura que el PP ha intentat elevar sense èxit en els últims sis mesos.

Guillén ha volgut deixar clar que hi ha un fet “inqüestionable” i és que, segons les seues paraules, “els edils Pedro Mancebo i Juan Ignacio López-Bas estan expulsats de la coalició Clr-Clar i, per tant, són regidors no adscrits i, com a tal, no poden votar una moció de censura”.

En aquest sentit, ha puntualitzat que amb aquesta decisió “ix vencedor el poble d’Oriola” i, “superat aquest tràmit, tots hem de treballar per als qui ens han posat ací, els nostres ciutadans”.

A partir d’ara, l’equip de Govern d’Oriola, tal com ha assenyalat l’ecologista, “governarà com ho ha vingut fent durant aquest temps: en minoria i dins de les lleis més elementals perquè, d’aquesta forma, s’està complint tot i oferint serveis als ciutadans”.

“Estem treballant molt dur perquè aquest ajuntament no es veja immers en un procés de corrupció i que ningú puga perjudicar de nou a Oriola”, ha dit Guillén, qui ha assenyalat que, en qualsevol cas, “dins d’any i mitjà seran els ciutadans els que decidisquen”.

Preguntat per un possible pacte amb els edils no adscrits, Bob Houliston i Asunción Mayoral, l’alcalde ha volgut deixar clar que no ha parlat “amb ningú ni existeix cap acord”.

Açò sí, ha exposat que “no té cap inconvenient a integrar en l’equip de govern a qui vulga estar-hi, sempre que no estiga en cap procés de corrupció.

Comparteix

Icona de pantalla completa